Medlemskab i AG håndbold

Medlemskab i AG håndbold.

AG håndbold er en sammen slutning af AIF Håndbold og Glostrup håndbold, når du melder dig ind vil du være medlem af AG håndbold, men vil blive fordelt som henholdsvis AIF og GH´s medlem.

AG håndbold har forskellige medlemskaber, de er, aktivt medlemskab for dem som spiller og passivt medlemskab for dem som vil støtte klubben, for at deltage i AG håndbold´s aktiviteter og arrangementer skal man være medlem af klubben og betale kontingent.

Kontingent bliver opkrævet 2 gange årligt, 1. August og 1. Januar, som dækker henholdsvis første halvdel af sæsonen og anden halvdel af sæsonen.

For indmeldelse i AG håndbold klik Her

For se kontingent satser Ungdom klik Her

For at se kontingent satser senior klik Her

Medlemmer i AG håndbold vil inden for kort tid kunne betale kontingent og deltager gebyr til div. ture med Dankort.

For udmeldese af AG håndbold skal i sende en mail til kasserer_aif@aghaandbold.dk

Handelsbetingelser:

Betingelser for køb af medlemskab vil være bindende i den periode der bliver betalt for (01/08-31/12 eller 01/01-31/05) og betaling for deltagelse i div. ture vil være bindende og for alle køb være gældende fra betalingen er registreret.

Alle beløb opkrævet af AG håndbold vil være i DK kr.

AG Håndbold     •     Sammenslutning mellem Albertslund Håndbold og Glostrup Håndbold     •     Tlf.: (+45) 60 69 10 19   •   info@aghaandbold.dk
Links replika ure replika ure