GH´s historie

Foreningens navn er Glostrup Håndbold, som er en sammenslutning af de indtil 21. september 1995 eksisterende håndboldafdelinger IF 32 Glostrup og GIC/EB.

Foreningens hjemsted er Glostrup Kommune

Foreningens formål er, at skabe gode muligheder for at dyrke håndbold med udgangspunkt i medlemmernes interesse og engagement. Det sociale liv og medlemmernes fælles virke og ansvar er udgangspunkt for foreningen.

Der har været holdfællesskab med Albertslund Håndbold på drenge/herre siden år 1998 og i 2010 blev dette samarbejde udvidet til også at omfatte 1. og 2. damer, U18 piger, U16 piger og U14 piger.

Ungdomsafdelingen får flere og flere medlemmer som alle nyder godt at samarbejdet mellem de to klubber.

I 2009 fik Glostrup håndbold en pris for at have deltaget i Partille Cup gennem de sidste 40 år. Vi håber at vi hvert år kan tage af sted med de små årgange (de store tager til Teramo) og hvert andet år med alle årgange.

Glostrup håndbold tjener lidt penge ved at hjælpe SPARTA med forskellige opgaver ved forskellige løb. Vi har væske depoter til DHL stafetten og forskellige andre løb. Vi er vejvisere ved Københavns maraton og ½ maraton.  Endvidere deltog vi i jubilæums Broløbet i 2010 (10 års jubilæum).

Vi har også haft den glæde at hjælpe AGK da denne mulighed bød sig. Alle medlemmer i de 2 klubber har nydt godt at AGK, både med hensyn til sponsorater og med hensyn til at AGK spillerne har været gæste- trænere for alle vores ungdomshold. Mange frivillige fra de to klubber har arbejdet for at afvikle kampe i Ballerup Super arena samt i Brøndby hallen til stor fornøjelse for alle.

Lige nu har vi samarbejder vi med KIF Kolding København når der skal afvikles kampe i Brøndby hallen.

AG Håndbold     •     Sammenslutning mellem Albertslund Håndbold og Glostrup Håndbold     •     Tlf.: (+45) 60 69 10 19   •   info@aghaandbold.dk
Links replika ure replika ure