AIF´s historie

Albertslund 10. december 2012.

Albertslund Håndbolds historie

Albertslund Håndbold (AIF) blev stiftet d. 26. maj 1965, dengang under navnet V.I.F (Vridsløselille Idræts Forening) og de første mange år blev der spillet og trænet i Toftekær-hallen, inden Albertslund hallerne blev bygget. Klubbens første formand hed Ingrid og ud over Ingrid var der 3 andre bestyrelsesmedlemmer. Dengang blev der betalt kontingent en gang om måned, for ungdom var det 1 kr. og for senior 2 kr. for de penge skulle der købes bolde og andet håndboldudstyr, i 1969 kom den op på 7 kr. for ungdom og 9 kr. for senior. Det første udendørsstævne blev også holdt i 1965 og der skulle man betale for at komme ind, 50 øre for børn og 1 kr. som voksen.

På et bestyrelsesmøde i 1967 blev kassebeholdningen gjort op og der var 365 kr. i kontantkassen og 708 kr. i banken. Det var også omkring dette tidspunkt at man begyndte at give telefonpenge og der kunne man få 20 kr. pr. kvartal som ungdomstræner.

Mange gode ting er sket i vores klub siden dengang, mange bestyrelser, frivillige, spillere, trænere, ledere og forældre har haft deres gang i vores klub og mange oplevelser har alle fået. Vi har altid haft en god bredde og til tider også en super elite, hvor flere er endt på både dame og herrelandsholdet. Vi har altid været en klub hvor der skete en masse ting og hvor det er sjovt at spille håndbold og derfor har vi også medlemmer, som har været med i næsten alle årene. Vi har haft mange ture i både ind og udland og det er også noget som vi stadig har den dag i dag. Bare til sommeren 2013, er der over 100 spillere som tager til Italien.

Vi har gennem de sidste mange år også haft et godt samarbejde med Glostrup håndbold, hvor vi på mange af holdene har holdfællesskab, til stor glæde for en masse spillere og for de to klubber. Dette samarbejde har mundet ud i at vi nu her i 2012 får en fælles hjemmeside.

Vi har også været så heldige at være med i det store AGK eventyr, hvor vi som klub fik en masse gode oplevelser de 5-6 år det varede og noget vi som klub altid vil kunne se tilbage på med gode minder og oplevelser for os alle.

Albertslund Håndbold er i dag en klub som er inde i en super udvikling, hvor vi har medlemsfremgang, dygtige trænere og ledere og en masse forældre, som altid er klar til at løfte forskellige opgaver.

Så jeg ser Albertslund Håndbold som en sund håndbold klub men en masse gode medlemmer som får oplevelser og venner.

Dorthe Johansen

Formand

AG Håndbold     •     Sammenslutning mellem Albertslund Håndbold og Glostrup Håndbold     •     Tlf.: (+45) 60 69 10 19   •   info@aghaandbold.dk
Links replika ure replika ure