Bestyrelsens beretning 2017 AIF


Skrevet d. 21-04-2017 08:38:12

Bestyrelsens beretning for sæsonen 2016/2017

Generalforsamling 25. april 2017

 

Kære alle

En sæson med masser af udfordringer og god håndbold er ved at være slut, og en ny står på spring for at starte.

 

Vi har som bestyrelse haft rigtig mange opgaver der på alle måder har udfordret os som bestyrelse og mennesker. Jeg må nok erkende at jeg på ingen måde var klar over hvad der ventede mig/os og kan med sikkerhed sig at det har været en meget hård og krævende sæson, men det har bestemt også udviklet mig som menneske og os som bestyrelse. What doesn´t kill you, makes you stronger, er så sandt som det er skrevet. Vi er kommet igennem sæsonen og stærkere ud på den anden side J

Jeg er meget fortrøstningsfuld og en masse erfaringer rigere til at løfte de opgaver, der ligger og venter os i den kommende sæson. Vi er en bestyrelse der løfter i flok og hjælper hinanden. Alle bidrager positivt og gør et kæmpe stykke arbejde.

 

Jeg vil gerne sige tusind tak til Dorthe Johansen og Lars Blume der er fantastiske sparringspartner for mig og os i bestyrelsen, deres viden og erfaring er guld værd. Det betyder rigtig meget at vi som bestyrelse kan trække på dem, og det sætter vi utrolig stor pris på.

Vi skal stadig som bestyrelse blive bedre til at inddrage flere personer i de opgaver, der skal løftes i klubben, og jeg ved, at der er mange, der gerne vil hjælpe. Vi er stærkere, når vi løfter i flok. Det er en af de mange ting vi skal have mere fokus på i den kommende sæson. Vi vil også fortsætte med at have mere fokus på vores HS og DS hold, vi har afholdt en senior julefrokost med stor succes og der er planlagt en senior afslutningsfest d. 29. april. Vi vil i den kommende sæson afholde 1-2 kamp dage for vores senior hold, hvor der vil være musik og speaker til kampene og efterfølgende vil der være mulighed for lidt mad og hygge.

 

Igen i år har vi haft en gruppe af helt igennem fantastiske trænere og ledere, som alle har lagt rigtig mange timer i klubben. Vi har været ekstra udfordret i år pga. renovering af Albertslund stadions tage. I har udvist stor forståelse for de alternative haller og tider der er blevet tildelt jer igennem denne sæson. 1000 tak til jer alle for jeres store arbejde og forståelse.

Igennem sæsonen har vi igen i år været hjælpere til KIF Kolding Københavns kampe i Brøndby, der er en masse medlemmer og forældre der hjælper til, så kampene forløber som de skal og tusind tak for det.

Vi ser frem mod en ny sæson, hvor vi først har Albertslund stævnet d 3. og 4. juni, og hvor sommerturen i år for en stor gruppe går til Teramo i Italien og de små (U10 og U12) igen i år skal til Partille i Sverige Vi er også så heldige, at rigtig mange af vores engagerede trænere og ledere allerede har meldt sig under fanerne igen til en ny sæson.

 

Jeg glæder mig til en ny sæson med masser af oplevelser for vores medlemmer.

Med venlig hilsen

Christina Kronholm Christensen, formand for AIF Håndbold

 

 

Ungdom

Børnebold
Julie har været tovholder på børnebold sammen med, Lade og Klaus som hjælpere, og der var været fyldt med børn med 2-5 år og deres forældre i - ca. 1 lørdag om måneden. Der har deltaget mellem 30 og 40 børn hver gang, som knasker gulerødder, når der er leget med diverse bolde, faldskærm, hulahop ringe og meget mere. Der skal også varmes op til Børnegymnastik og leges futtog og alle mine kyllinger m.v. Til jul kom julemanden med en AG trøje som gave. Tak til alle forældre, som er rigtig gode til at hjælpe til med at bære materialer ud og ind.

 

U6-U8 piger og drenge GH

Sæsonen 2016/2017 er gået over al forventning. Der har været mellem 25 og 30 børn til træning hver gang og vi har været ude til flere stævner, både med 2011/2010/2009 som har spillet på lille bane samt med 2009/2008 som har spillet på stor bane. Vi har forsøgt at tilpasse træningen til de mange niveauer og vi synes selv det er gået rigtig godt. Held og lykke fremover til de piger og drenge som skal rykke op på U10 og til resten så glæder jeg mig til en ny sæson. Stor tak til Rasmus, Mai, Laura, Emma og Cecilie for jeres store indsats gennem sæsonen. Hilsen Frost

 

U6-U8 piger og drenge AIF

Sæsonen u6/u8 har været spændende, udfordrende og udviklende. Vi har haft en bred spiller tilgang. Vi har nogle ganske få spillere som nu rykker op til u9/u10. Det er en lille håndfulde blandet dreng/pige.
Derudover har vi en årgang 09/få årgang 2010, som har gået til håndbold længe og gode til at møde op. De har udviklet sig stødt gennem det sidste års tid. De er begyndt at forstå håndbolden som spil. De bliver at følge fremover.
Siden jul har vi fået en del nye spillere årgang 2010 de er i den indledende fase med de grundlæggende øvelser med bla. kaste/gribe. Vi glæder os til at gense alle til den kommende sæson 2017/18.

 

U 10 piger AIF

Pigerne hold A i Albertslund har haft en god sæson, vi har deltaget i sommertuneringen, sportyfied cup, Næstved cup og Dianalund jule cup alle med flotte resultater.
Vi har spillet i A rækken før jul og A rækken efter jul. Og med det flotte resultat, at vi igen i år skal spille med til det uofficielle U10 dm i Greve her den 29-30. april. Det har været en flok piger der meget gerne ville lære og lytte. Hilsen Malene

U10 pigernes hold 2 har haft en lidt svær sæson. Pigerne har kæmpet super flot og alle har udviklet sig mega meget. Selvom det er blevet til flere nederlag end sejre har pigerne hold humøret højt. Efter jul har pigerne også trænet sammen med U10 drengenes hold 2 hver fredag. Det var en lille udfordring i starten, men pigerne har taget det i stiv arm. Tak til forældre for den gode opbakning. Karoline Agerholm

U 10 piger GH

Pigerne starter med knap 2 hold og der blev arbejdet på at rekruttere flere ind så vi turneringsmæssigt kunne tilmelde 2 hold. Vi mistede en hel del ved oprykningen og et par spillere valgte andre klubber. Der kommer nye ind efter sommerferien og vi er nu klar til turneringen med 2 hold. Et i A og et i B, men ingen højere ambitioner eller forventninger end det potentiale der var på holdet. Som turneringen udvikler sig overrasker pigerne gevaldigt og vi ender med at spille os ind i de 2 bedste rækker efter jul. Her bliver det svært men vi får point og nogle rigtige gode kampe. Det oser af vilje og lysten til udvikling har været stor og pigerne har gjort en kæmpe indsats for at være med i toppen. Mellem jul og nytår deltog vi i ABs julestævne med et mix hold, forstået på den måde at niveau forskellen på holdet er kæmpe stort, men pigerne fandt alligevel hinanden og vi endte overraskende i A-finalen og tabte kun knebent. Tina Lindskov Larsen

U10 drenge

Årets gang for u-10 drengene 2016/2017:
I maj måned begyndte Morten L. Og Matthias H. Træningen med u-10 drengene, som på daværende tidspunkt talte 7 drenge, der glædede sig meget til en ny sæson med nye trænere.
Drengene var dygtige og talentfulde og der var et stort potentiale i dem fra starten af. Jeg kunne godt se at Dorthe J. Havde arbejdet grundigt med drengene. Truppen var dog en lille smule smal, og derfor aftalte jeg fra starten af sæsonen med u-10 pigetræneren Malene H. At jeg kunne benytte Lærke H. Da hun godt kunne bruge modstanden fra drengene, og jeg havde en ekstra spiller til rådighed. Dette viste sig at være en klog og brugbar løsning for resten af sæsonen.
Vi tilmeldte drengene til sommerturneringen, for at kunne bedømme drengenes niveau i forhold til niveaustævne og en kommende række. Drengene vandt turneringen suverænt uden at tabe en eneste kamp, og spillede undervejs nogle flotte kampe.
Inden vi gik på sommerferie, var vi selvfølgelig tilmeldt vores eget Albertslund stævne. Stævnet gik rigtigt godt. Vi var tilmeldt A-rækken, som vi var lidt spændte på, da drengene spillede i B-rækken i både turneringen og til Albertslund Cuppen sidste sæson. Men bekymringerne blev gjort til skamme, da drengene sagtens kunne være med. Vi tabte alle vores kampe men det var kun med nogle få mål, hvilket igen viste at der var grundlag for en spændende sæson. Herudover havde drengene nogle super gode dage med masser af hygge og social oplevelser, som overnatninger på teltpladsen og svømmeture i badesøen.
Da sommerferien var vel overstået i starten august måned, startede vi op med 3 træningspas om ugen, hvilket var helt nyt for drengene og måske en smule hårdt, men drengene gik til opgaven med et stort pågå mod. I løbet viste der sig også et nyt luksus problem. Dorthe J. Havde fornyeligt afholdt sin håndboldskole på kommunens skoler, og det viste sig i en overordentlig stor tilgang af nye og glade børn der gerne ville lære at spille håndbold. Faktisk var tilgangen så stor, at vi endte med at stå med cirka 26 drenge ialt. Derfor henvendte jeg mig hurtigt til vores altid hårdtarbejdende bestyrelse, for at få hjælp til alle de nye børn. Hjælpen kom hurtigt, da 2 nye trænere trådte til. Jesper C. Og mark-Dan. 2 gode trænere med meget lidt træner erfaring, men med en ny og frisk tilgang til håndbold, hvilket drengene har nydt godt af.
Derfor havde vi nu skabt muligheden for et 1. Og et 2. Hold. Niveaustævnet i Hvidovre viste hurtigt at 1.holdet var til den bedste række, da vi ikke tabte en eneste kamp i hverken B-rækken, eller A-rækken. 2.holdet blev tilmeldt i den nye u-9 b-række.
I september måneden var vi blevet forhåndstilmeldt til Næstvedstævnet i B-rækken, hvilket vi ikke havde været klar over, før niveau stævnet, da vi på daværende tidspunkt troede at drengenes niveau måske ville være til en B-række. Derfor var håndbold stævnet ikke den store håndbold mæssige oplevelse for drengene, da vi løb alle hold over ende. Men drengene fik en masse selvtillid og fik vist flot håndbold. Finalen blev vundet meget overbevisende og var en erfaring rigere. socialt fik holdet en hel masse og vi lavede en masse sjove ting med drengene, såsom at være i Næstved svømmehal i næsten 4 timer.
Da vinterturneringen startede op var drengene klar og havde Bla. Andet løftet sig på en hel del områder. Her kan især nævnes forsvaret, som til tider var uhyggeligt skræmmende, og som i resten af sæsonen gav os en hel del sejrer. Turneringen før jul gik fantastisk for både 1. Og 2. Holdet. 1. Holdet gik fra den ene sejre til den anden og i perioder troede de at de ikke kunne tabe. 1. Holdet endte med at ende med en sikker 2 plads i turneringen, med en flot kamp i Frederiksberg hallerne, hvor drengene endte med at vinde over rækkens nummer 1, hvilket udløste en billet til det uofficielle DM i Greve i april måned. 2. Holdet fik ikke så mange sejre, men fik en masse gode oplevelser og for hver kamp steg niveauet og humøret.
Efter jul kom 1. Holdet i A1-rækken, som er den bedste række. Her kom drengene i "menneskehænder", og kom bogstaveligt ned på jorden igen. Vi tabte lige pludselig den ene kamp efter den anden og det var drengene ikke vandt til. Men humøret var dog stadigvæk højt, og drengene lærte helt klart noget af de snævre nederlag. Hvilket også viste sig i den eneste sejre efter jul på udebane i Holte. Her gik alt hvad vi havde arbejdet med op i en højere enhed, og vi vandt en super flot udebane kamp ved en holdindsats. Vi endte dog med at ligge nederst i tabellen, da turneringen var færdigspillet. 2. holdet endte med at vinde flere og flere flotte kampe og spillet blev fortsat bedre for hver kamp der blev spillet. super godt gået.
Tilsidst, afsluttede vi en fantastisk sæson af med klubben til Skive Cuppen i april måned, hvor vi havde tilmeldt 2 hold med blandet piger og drenge fra de 2 u-10 trupper. Stævnet var en kæmpe oplevelse for alle, med socialt samvær på kryds af alle holdene og super gode og spændende kampe for begge hold.
Slutteligt vil jeg takke mine spillere, mine med trænere, alle forældrene, og alle lederne i klubben. Tusind tak for et medrivende og fantastisk år. Venlige hilsner Morten Landvad. 

 

U12 piger

Vi har alle haft en super god sæson. Vi har ikke vundet noget stort men har trænet og spillet nogle gode kampe. Dog blev det til en 3. plads til Dianalund stævnet mellem jul og nytår. U12A var en stor mundfuld, men pigerne har klaret det godt. Vi tabte men ikke stort og vi vandt 1 kamp før jul. Efter jul i U12A2 tabte vi 1 kamp, spillede 1 uafgjort men vandt resten. Det må siges at være godkendt. U12C er også super gode. Inden jul tabte vi 1 kamp, vandt resten hvilket gjorde vi kom i C1 efter jul. Første kamp efter jul blev vundet stort og vi tænkte om vi skulle have været i B2. Men vi kom ned på jorden igen. Vi endte som nr. 4, men har spillet nogle rigtig gode kampe hvor vi har fået afprøvet mange ting. Om AG U12 piger har lært noget må andre vurdere. De er nogle gode piger. De er rigtigt gode til at være ordentlige mennesker over for hinanden også på tværs af 1. og 2. holdet. Og de har nogle gode forældre der kan rumme mere end kun deres eget barn. Teamet omkring holdet har bare været gode (når de er der J) Hilsen teamet omkring pigerne.

 

U12 drenge

 

U12 Drenge har i år trænet 3 gange om ugen samlet og der har været et godt socialt bånd og en masse hygge drengene imellem. Vi har været 2 hold tilmeldt, et hold i A og et hold i C, hvor begge hold har gjort det rigtig godt.

Vi har på U12 dr haft en rigtig god sæson, hvor næsten alle har udviklet sig utrolig meget og har skabt en god træningskultur med plads til forskellighed (både menneskeligt og sportsligt) samtidig med, at det både er sjovt og meget seriøst. De drenge der har valgt at spille sæsonen færdig i klubben har alle vist hvad rigtig holdånd er, hvilket jeg som træner er super stolt af.

 

U14 piger

Det har været en ret turbulent sæson for u 14 pigerne med flere trænere skift og spillere der er flyttet klub. Men alligevel har pigerne formået at holde gejsten og den gode træningsindsats. Lige inden turneringe startede hold Michael der var cheftræner op. Heldigvis tilbød Martin at tage over sammen med Kenneth, men kort tid efter valgt Kenneth at stoppe. Så Martin har med ny energi og tossede indfald fået løftet pigerne vider.

 1 holdet blev meldt til i 1 division, men niveauet var meget højt og fysikken kom til at spille en stor rolle. Selv om pigerne tabte, blev de ved med at kæmpe og de fik tilkæmpede sig 2 point mod Øresund. I en særdeles flot og velspillende kamp. Efter jul var det så 2 division A- og pigerne har virkelig vist hvad de er lavet af. De har spillede nogle rigtig flotte kampe, selv om de har været bagud, har pigerne formået at kæmpe sig tilbage i kampen og de endte med en flot 1 plads og d.23/4 skal pigerne ud og spille SM.

2. holdet startede i 2 division - her bølgede det lidt op og ned, men piger blev ved med at kæmpe og også de fik hevet et par sejre hjem. Efter jul kom de i 2 division C. Pigerne har vist flot fight, trods nogle hårde kampe, de ender som nr. 4 i deres pulje. 1. plads i b slutspil til Albertslundstævnet, 1. plads i b-slutspil til Partille cup, 1. plads til Ajax cup. Pigerne har også deltaget i strandhåndbold, haft en håndfuld fællesspisninger efter træning og et par bowlingarrangementer. Som der har været stor opbakning til.

 

U14 drenge

På U14 drenge startede vi sæsonen med 2 hold og har vi haft en rigtigt god sæson, hvor det er lykkedes at spille i 1. division og A-rækken før jul.

1. holdet har kæmpet alt hvad de har lært men har resultatmæssigt haft det svært pga. mange skader undervejs samt at vi er det hold i 1. division som har brugt flest 1. års, hvilket gjorde at de skulle spille 2. division A efter Jul. Efter Jul blev skade situationen bestemt ikke bedre og kombineret med at komme i en svær pulje, så endte 1. holdet med at blive nr. 4, men alle har udviklet sig sportslig og det sociale har fungeret samt en god intensitet og indstilling til træning. 

2. holdet vandt deres A-række og rykkede op i 2. Division C, som de pt. står til at skulle vinde, hvis vi kan vinde én af de sidste 2 kampe. Fantastisk flot præstation, specielt taget i betragtning at holdet primært består af 1. års.

Efter jul har vi også haft et 3. hold pga. spillertilgang, som har spillet i C-rækken og kæmpet alt det de kunne og fået nogle gode kampe.

Overordnet set så har alle 3 hold trænet sammen og kammeratskabet på gruppen er virkelig i top. Det er lykkedes at udvikle spillerne og have et godt træningsmiljø, fastholde et højt og positivt humør samt at have det sjovt. Det er nogle fantastiske drenge og en utrolig god forældre gruppen, hvor der altid er opbakning og forståelse. Vi startede sæsonen med 26 spillere og mens 2 rykkede til AJAX i starten af sæsonen så er det lykkedes os at slutte sæsonen af med hele 31 spillere, hvoraf 30 spillere tager til Skive på Påsketur - fantastisk. 

 

U16 piger

U16 piger startede 1. maj 2016 med at være 1. hold, vi vandt sommerturneringen, og præmien var billetter til Lalandia (der skal vi snart).
Vi var 17 piger i truppen efter sommerferien, de sidste var kommet tilbage fra efterskole. Vi spillede et fantastisk stævne i Næstved, hvor vi desværre tabte med et mål til FIF, som blev vinder af Næstved Cup.
Så tager vi til Odense for at spille niveaustævne. UPS!! vi taber 42-20 til Odense - på en dag hvor vi slet ikke er til stede. Nå, tænker træneren, hvad så!!
Vi spiller 2. division, hvor vi vinder rækken suverænt, på trods af mange træningsaflysninger på grund af hal skifte osv.
Vi meldte også et hold til i A-rækken, men det endte desværre med, at de fleste fra hold 1. også spillede på dette hold, da tre af vores piger valgte at stoppe med at spille håndbold - på grund af manglende tid i døgnet, dalende interesse osv. Vi skulle så låne spillere fra henholdsvis U14 & U18, men de spillede desværre samtidig med dette hold.
Efter jul starter vi med at vægttræne i Fit og Sund hver lørdag m/instruktør. Det har bare været fantastisk at træne på denne måde, både for pigerne og træneren.
Vi spillede i 1. Division B, hvor vi førte det meste af sæsonen, men sygdom gjorde desværre, at vi satte point til i 2 kampe, som kostede os 1. pladsen.
Det har været en fantastisk sæson med 14 dejlige U16 tøser, som møder talstærkt, motiveret og glade til samtlige træninger. Det er med vemod, at skulle sige farvel efter denne super sæson. Trænerteamet U16 piger

 

U16-U18 drenge

Som ny ungdomstræner, for U16 D, var energien høj ved sæsonstart. Hurtigt skulle det dog vise sig, at der ikke var nok drenge til et hold, og da U18 D havde samme udfordring, valgte bestyrelsen, helt naturligt, at slå de 2 hold sammen.Udfordringer:Det er altid med lidt lampefeber man går ind til de første træningspas.  Specielt nu med udfordringen hvor 2 trupper, og 2 trænere, blev slået sammen til en trup. Med en spredning på 4 årgange, er det helt naturligt, at der vil være en stor forskel i socialmodenhed, styrkeforskel og ikke mindst niveau. I princippet kan der være hele 4 års aldersforskel på spillerne. Det krydret med 2 trænere, der med højt ego og forskellighed, kun kendte hinanden på "hej" niveau, til at styre den sammensatte trup. Altså en pæn højeksplosiv cocktail.Social Modenhed:Ret hurtigt skulle det vise sig, at det sociale aspekt og modenhed, ikke blev et problem. Meget hurtigt, og helt naturligt, var der en accept af hinanden, og den enkelte spillere fandt helt naturligt sin plads i truppen. For os trænere tror jeg, det kom som en overraskelse, at den sammenbragte trup bare fungerede fra start som en enhed. En god stemning, naturligdrenge mobning samt gensidig respekt bredte sig hurtigt.Styrkeforskel:Alene på vægt tror jeg,  vi på holdet havde en forskel på +50 kg, fra den "mindste" til den "største"et gav indimellem nogle hårrejsende og frygtindgydende  "clash", når 2 i forskellig vægtklasse, f.eks. fluevægt og super sværvægt, stødte  sammen. Ingen sammenstød til træning resulterede dog i skader (udover et par vildfarende skud), eller for den sags skyld, at spillere trak sig, når de så hvem der var direkte modstander i en øvelse.  Der blev derimod gået til stålet, samtidig med, at alle passede på hinanden.Niveau:Et aldersspænd på 4 år betyder nødvendigvis et stort niveauforskel, der kan gøre træningspas til en større udfordring. Igen viste truppen en meget stor samhørighed, og alle deltog i de forskellige øvelser, med det de kunne bidrage med. Vores (trænerne) samlede vurdering er, at alle spilleres niveau har rykket sig i positiv en retning.  Specielt U16 drengene har haft meget stor gavn, af at blive matchet med U18, og virkelig lagt på deres niveau.Turnering:Før jul var vi tilmeldt i 2. division med et hold. Det krævede en rotationsrunde, at få alle til at spille. Vi sluttede helt unødvendig som nr. 3 (efter Herlev og Tune.), på grund af et besynderligt nederlag til netop Tune. Herlev var helt urørlige. Efter jul, valgte vi, at tilmelde 2 hold i henholdsvis i 2. Division A og B.

2. division A: 1. holdet har spillet en meget flot turnering, med rigtig god håndbold og når alt gik op i en højere enhed, var det 2 meget stolte trænere, med kæmpe brede smil, der klaskede hænder på sidelinjen. Specielt mindes en mindeværdig kamp på Bornholm, hvor vi klædte de lokale helte helt af, og spillede dem helt ud af Øen.!  Desværre tabte vi den sidst topkamp om 1. pladsen til vores onde ånd Tune, hvilket resulterede i endnu en 3. plads. Som trænere må vi nok erkende, at det er skuffende, vi burde havde vundet rækken, for vi var det bedste hold, men vi havde ikke lige marginalerne med os, da det gjaldt. Det skal nu ikke overskygge, at holdet har spillet et par flotte turneringer.

2. division B:2. holdet, primært bestående af U16, var måske nok over matchet fra start. De gik dog frisk til sagen, og trods dette, at de kom stort bagud i alle kampe, kæmpede de bravt, og endte faktisk mad, at spille lige op med alle holdene i rækken. De formåede at presse vinderen af rækken ud i 2 meget lige kampe, og er på ingen måde faldet igennem.Holdleder:En stor tak skal lyde til Lade, for uden Lades organisatoriske talent, FB færdigheder, kendskab til Bornholms geografi og rolige overblik, var vi nok aldrig nået i mål. Lade har sin store andel i en vellykket sæson, og skal have stor ros, for med stort smil, at klare alle de administrative opgaver.Trænerne:Vi har haft et forrygende år. Det er en vild samling drenge, som har givet os mange dejlige og sjove oplevelser (samt et par ekstra grå hår i hårpragten). Det så lidt sort ud i starten, men på forunderligvis, godt kammeratskab i truppen, god kemi og gensidig forståelse mellem os trænere, har vi formået at præge holdet, på hver vores måde. Vi træneres håndbold indstilling, er meget på niveau, og som henholdsvis bad cop/good cop, har drengene fået et par fortjente spark bagi, og ros med i bagagen, som de forhåbentlig, bruger i fremover.

Hey drenge, i har masser af talent, og der bliver en fornøjelse at følge jer fremover.!

1000 tak drenge for en fantastisk sæson. I ønskes alle held og lykke fremover, vi kommer virkelig til at savne jer.  Hoffer / Dich

 

U18 piger

Sæson 2016/17 er kørt igennem med ca. 14 fantastiske tøser. Vi starter før jul i 2. Div med 14 mark spillere og ingen målmand. Men de seje tøser skiftes til at tá målmandsposten og løser den opgave til fulde. Med et imponerende forsvar og angreb spil, formår vi at spille os i 1.Div B. Dette var dog ikke helt planen, da der ikke var den store udsigt til at en fast målmand ville dumpe ned fra oven, og det derfor ville blive rigtig svært efter jul i en 1. Div.

Men når man står med 14 tøser der besidder et ufattelig vinder gen, og nægter at spille i en lavere række, bare for at få en titel. Men hellere ville tá udfordringen mod nogle sværere modstandere i 1.Div frem 2.Div, så var det, det vi gik efter. Trods en del udfordringer, som skader, skole, arb. og nu også kørekort, slutter vi sæsonen flot af i 1. Div B, med en absolut godkendt 4 plads.

Der her ville aldrig kunne lykkes, hvis ik det var for pigernes kæmpe iver til træning/kamp og deres helt imponerende veninde-skab, på og uden for banen, fra start til slut.

Morten Boysen U18P

 

 

Damesenior

 

Forud for denne sæson mistede damesenior desværre en del spillere fra divisionsholdet - bl.a. pga. skader. Det har medført lidt rykken frem og tilbage for nogle af spillerne fra kvalholdet, men generelt har vi haft rigtig mange spillere til kampene - og lidt færre til træning. Heldigvis har vi haft et godt træningssamarbejde med U18-pigerne, der også har leveret spillere her, hvor der har været ekstra brug for point. I skrivende stund har divisionsholdet spillet første kvalifikationskamp mod TIK på udebane og vundet med et mål - 2. kamp spilles hjemme i Glostrup den 23. kl. 11.30. Vi håber at bevare vores plads i 3. division og dermed stadig være attraktive for spillere udefra.

Kval damerne har haft en rigtig hyggelig sæson - med mange forskellige spillere - og resultater. Og desværre er holdet rykket ned - dels fordi det er automatik, når divisionsholdet spiller om nedrykning i rækken over - men også med rækkens færreste point. Det er dog ikke et klart billede af holdets potentiale - rent faktisk har holdet klaret sig fint, når vi har stillet med vores "faste spillere", men sådan er det nu engang at være et 2. hold. Det glædelige er, at holdet har vist rigtig godt humør, stor spilleglæde og sammenhold - og efterhånden har spillet sig i form - og ikke mindst, at de nu har lyst til en ny sæson.

På baggrund af divisionsholdets lave placering gennem hele sæsonen så bestyrelsen sig desværre nødsaget til at afskedige truppens træner, Kevin Welms. Dette for at give et tiltrængt spark bagi til spillerne samt ny energi til truppen. Da Mikkel Skovby Jensen var ansat til den næste sæson, blev det aftalt, at han startede før tid - og dermed kører han sæsonen færdig. Bestyrelsen vil gerne takke Kevin for hans store arbejde for truppen gennem de sidste år.

Vi ser frem til en spændende sidste kamp mod TIK på hjemmebane den 23. april kl. 11.30 - og håber på endnu en sæson i 3. division.

  

Oldgirls

 Det var sidste sæson for de gamle AIF Old Girls, de slutter af med et landsstævne

 

 

Herresenior

Tak for en sæson der har været fyldt med humor, temperament, fightervilje og sportslige ambitioner, som til dels blev nået. Vi fik en god placering trods skader hos spillerene, som havde en hvis betydning på holdet / og her vil jeg ellers ikke nævne nogen navne men.. straffeskytte / Mr. 100 % ... kært ( røde ) barn har mange navne. Slutter sæsonen af med måske endnu en pokal til samlingen og derved kan vi kun vi mere end tilfredse når vi ser tilbage. Til sidst og ikke mindst ska der nævnes en stor tak til vores holdleder, Sanne som både har været holdleder og til dels en plejemor for nogen... tror at der ej heller nævnes nogen navne. Vh. Trænerteamet

 

 

Oldboys

Der har været et stabilt frem møde og vi har spillet i B -rækken med indløb og røg i en af kampene. Vi har vundet B- 2 rækken og skal spille SM d. 23. april

  

Fædre bold

Fædre bold fik oprindelse medio august 2016, ingen krav eller kriterier, bare lyst til at prøve eller genprøve at være i håndboldens verden. Ingen kendte hinanden og der kom nogen fra Frederiksberg, Glostrup, Stenløse, Hedehusene og andre steder fra. Vi startede ud i det små, og fik samlet et hold til turneringsstart og sikken en turnering, en målscore på - 122 og 0 point, det er der ikke mange der kan prale af, men hold op sikken en fest der er hver gang de svedige fædre mødes til træning og kamp. Fædre holdet vokser stødt og alle lære hinanden bedre at kende på og udenfor banen. Efter jul starter vi stærkt ud med vores bedste kamp og får os kæmpet frem til 1 point som også blev vores første, eneste og sidste. Men sikken et point der er proppet med stolthed, ære og engagement og håbet om at det en dag kan blive til 2. Fædre holdet er åbent for alle uanset om man er far eller ej. På fædre holdet er man særlig glad for "kage".  

 Tina Lindskov Larsen   

 Mødre bold

Mødre bold har nu eksisteret i 2 år. Der kommer løbende flere til, både mødre der for første gang i sit liv vil forsøge sig i håndboldens verden og mødre der har spillet x-antal år før de blev gift og fik børn. Vi tilmeldte 2 hold i serie 4 og da mål ikke er vores stærke side overskygger vores lyst til håndbold og vores gode humør de få mål og gør det hele meget sjovere. Begge hold slutter med 1 point, men 1 point som indeholder stolthed, glæde og engagement. Ressourcerne på begge hold var lige dvs. der var lige mange nye som gamle spillere på holdene. Efter jul bliver vi enige om at forsøge os med 1 serie 4 hold og 1 hold i Old Girls. Så fik piben en hold anden lyd og inden sidste turneringskamp på søndag i serie 4 ligger vi nummer 2 og kan nå 1. pladsen med en sejr. Old Girls holdet forbedrer sig også og slutter med 2 hele point og på en sikker anden sidste plads. Mødre holdet er åbent for alle uanset om man er mor eller ej.

 Tina Lindskov Larsen

 

 

  

AG Håndbold samarbejde mellem AIF Håndbold og Glostrup Håndbold
Vi afholder alle vores møder sammen. Det har givet en rigtig god dynamik og har gjort, at arbejdet har forløbet nemmere. Vi arbejder sammen som AG og det styrker klubben at vi gør tingene i fællesskab.

 

I den nye sæson vil der stadig være to bestyrelser og to klubber i klubben, da det er en nødvendighed i forhold til haltider, økonomi mm. Men vi vil stadig have et tæt samarbejde og udvikle os sammen som AG Håndbold.

 

 

Håndbold Fitness

 Desværre har håndbold fitness ikke været en mulighed i denne sæson, da vi har haft begrænset hal kapacitet. Vi håber at starte op til efteråret igen.

  

 

AIF hovedforening og aktiviteter i kommunen

 

Klubben deltog i foreningernes dag i sensommeren med en stand i centeret. Endvidere har klubben været repræsenteret ved formanden og Dorthe i brugergruppen på Stadion og i AIF hovedafdelingsbestyrelse.Dorthe J har været den primære kontaktperson fra klubben igennem denne sæson.

 

Statistik 2016-2017

AIF Håndbold havde pr. januar 2017 i alt 441 medlemmer. Der har været en stigning i medlemstallet det seneste år. Medlemstallene fordeler sig således:

  

Medlemmer

2010

2011

2012

2013

2014

2015

2016

2017

I alt

460

475

470

475

418

418

365

441

U12

-

182

158

161

155

155

143

171

13-18

-

110

124

125

118

118

57

80

GH i alt

 

 

 

 

 

 

241

243

AG i alt

 

 

 

 

 

 

606

684

 

  Der er således ikke stor medlemskrise i AIF Håndbold, som i mange håndboldklubber og øvrige idrætsforeninger i disse år, men de enkelte hold især i de ældre ungdomsårgange er sårbare for svingninger.

 

I vinterturneringen 2016/2017 deltager AIF Håndbold med aktive medlemmer på i alt 27 hold. Heraf er 21 (78 %) AG fællesskabshold mellem AIF og Glostrup Håndbold.

 Derudover har der vores 4-5 årige og 6-8 årige medlemmer deltaget i minihåndboldstævner for øvede og let øvede og i totalhåndboldstævner hen over sæsonen. Vi har yderligere haft hold med i sommerturneringen, strandhåndbold og i cup-turneringerne (pokalturneringerne).

  

Holdfordeling sæson 2016- 2017

AIF

AG -Albertslund/

Glostrup

GH

I alt

Ungdom drenge

2 (2)

  7 (7)

  0 (1)

9 (10)

Ungdom piger

2 (2)

  6 (6)

  2 (2)

10 (10)

Senior herrer

1 (1)

  3 (2)

  0 (0)

4 (3)

Senior damer

1 (1)

  5 (3)

  1 (3)

7 (7)

I alt

6 (6)

  21 (18)

  3 (6)

30 (30)

 

(Tal i parentes er fra sæson 2015-2016 til sammenligning)

  

Sponsoraftale og sponsor-udvalg generelt

 Vi fik desværre aldrig dette udvalg op og køre i sæson 2016-17. Derfor har vi lavet en aftale med Daniel Nielsen (træner U14-dr, til den kommende sæson U16-dr) om at han bliver sponsor ansvarlig i AG håndbold i sæson 2017/18. Daniel har igennem de sidste mange år skaffet sponsorer til de hold han har været træner på, og vi fandt det derfor tosset ikke at udnytte de kompetencer Daniel besidder omkring sponsor arbejdet. Vi håber det vil være med til at skaffe os flere sponsorer til klubben og give os mulighed for at bidrage med flere/højere tilskud til arrangementer og turer.

  

Albertslund Cup
Sportyfied Cup (det gamle Albertslundsommerstævne) gik igen rigtig godt. Som altid var der mange deltagere, som fik et par rigtig gode dage med sjov, godt håndbold og en masse hygge. I år var der fælles grill middag på teltpladsen om lørdagen og da vejret også var med os, var det et super arrangement. Som altid er det dejligt at se alle de glade deltagere, forældre og dommere, der kommer igen år efter år. Der skal endnu engang lyde en stor tak til alle jer, som laver en kæmpe indsats og bruger rigtig mange timer på at få det hele til at glide.

 

 

Vennerne.

 Albertslund Håndboldvenner har skiftet deres formand og kasserer. Dorthe Johansen er blevet den nye formand og Lars Blume er kasserer, men det har ikke ændret på at vennerne igen i år givet mange tilskud til ture og sociale arrangementer til glæde og gavn for alle vores medlemmer lige fra de yngste til de ældste.  Det vil vi gerne som klub sige jer mange tak for.
Håndboldvennerne er en støtteorganisation, der yder Albertslund IF og AG Håndbold økonomisk støtte, og ellers er klubben meget behjælpelig ved større arrangementer. Vennerne består af en flok "gamle" garvede håndboldspillere, forældre, seniormedlemmer og deres ægtefæller. Håndboldvennerne vil meget gerne have flere medlemmer. For det beskedne beløb af 100 kroner om året kan man blive medlem af denne noble kreds. Meld dig ind i vennerne, støt dem, og du støtter AG Håndbold. Du bliver medlem ved at skrive til Vennernes kasserer på kasserer_vennerne@aghaandbold.dk

                                                      

 

Afslutning

 Det har været et turbulent år på flere årgange og vi har desværre måtte sige farvel til flere trænere i løbet af sæsonen, nogle pga. arbejde og andre hvor vi har endt samarbejdet før tid. Vi prøvede at give vores Damesenior noget fornyet energi ved at ansætte Mikkel Skovby som cheftræner i den sidste del af sæsonen og det må vi sige lykkedes. Der har været mange positive tilbagemeldinger på Mikkels ankomst og han har været godt hjulpet af Betina Worm, der har lagt et kæmpe arbejde på denne gruppe. Det var dog ikke nok til at sikre dem i 3. div, de skal spille mod TIK om at blive i rækken. Vores U14-piger gruppe har været hårdt ramt, her har Mai og Martin, godt hjulpet af Trine Hoffmann, fået en truppen igennem og har leveret en masse god håndbold, 1. holdet skal til SM i 2. div. A, rigtig godt gået J

 

Det har været et år, hvor vores old Girls har valgt at stoppe deres aktive håndbold karriere. Det er kvinder med stort K, der gennem en menneskealder har været spillere, trænere, bestyrelsesmedlemmer og aktive hjælpere til div. arrangementer i klubben. De har igennem de sidste 15 år været en stor del af vores sommerstævne, men der vil de heldigvis stadig være at finde. Janne Højbjerg blev d. 1. april gjort til æresmedlem af Albertslund idrætsforening for hende store arrangement i AIF håndbold igennem de sidste mange mange år, så stort tillykke til Janne J

 

Til slut vil bestyrelsen som altid, gerne takke alle samarbejdspartnere, sponsorer og frivillige, som har bidraget rigtig meget til Albertslund Håndbold i årets løb. Uden jer ville det ikke kunne lade sig gøre at få skabt alle de mange gode oplevelser. Vi ser frem til rigtig mange gode timer sammen i den kommende sæson.

  

Så kæmpe tak!  Alle sammen 

 

Venlig hilsen

 

Bestyrelsen AIF Håndbold


 
 

AG Håndbold     •     Sammenslutning mellem Albertslund Håndbold og Glostrup Håndbold     •     Tlf.: (+45) 60 69 10 19   •   info@aghaandbold.dk
Links replika ure replika ure